Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor
I artikeln...
Under poolsäsongen är elen billigare
Bästa spartipsen för din pool
Investera i en billig pool

Energispartips med pool - sänk din månadskostnad

Tycker du att din pool är dyr att använda? Ta hjälp av våra energispartips för pool och sänk dina energikostnader!

Under poolsäsongen är elen billigare

Det första som kan vara bra att ha med sig är att under vår- och sommar, är elen billigare. Det råkar ju också vara poolsäsong då. Bara det är ett bra energispartips! Sedan är det förstås bra att ha med sig att det faktiskt finns produkter och tips som gör att du kan spara in ett par extra kronor och som låter dig njuta extra länge och extra mycket av din pool!

Bästa spartipsen för din pool

1
Använd poolvärmepump. Den kostar lite att investera i - men den kommer snart att ha betalat sig själv i form av sänkta energikostnader. Aquaheat är en av de tillverkare som är specialiserade på just högkvalitativa och energisparande pooltillbehör
Till Aquaheat poolvärmepumpar
2
Stäng inne värmen i poolen! Att det är krav på att skydda poolen för att förhindra olyckor, borde de flesta veta vid detta laget, men visste du också att ett pooltak eller poolskydd kan sänka dina energikostnader? Skydd till poolen kommer att hålla kvar värmen från den, och samtidigt skydda poolen från diverse föroreningar, vilket gör att du behöver lägga mindre tid och energi på att rengöra den.
Till pooltak och poolskydd
3
Håll poolen och dess tillbehör rena! Töm silkorgen för att förbättra flödet, torka av värmepumpen (särskilt kondensorn), backspola cirka en gång i veckan och byt sandfilter cirka en gång per år.
Effektiv poolrengöring och poolskötsel
4
Sänk värmen permanent. I stället för att stänga av poolvärmepumpen när du inte använder poolen på ett tag - sänk värmen i den konstant, detta kommer att spara dig mer energi. Lite lägre värme i poolen passar extra bra för dig som vill träna i poolen.
Hur varmt ska det vara i poolen?
5
Poolrobot ger lättare rengöring. För att lättare rengöra din pool, rekommenderar vi att investera i en poolrobot eller pooldammsugare. De suger automatiskt upp löv och smuts, det finns till och med de poolrobotar som rengör yta och väggar, förutom poolens golv. Dessutom är den relativt energisnål.
Hitta din poolrobot här!

Investera i en billig pool

Idag är marknaden stor för olika slags pooler. Det finns en pool för varje hus och varje behov kan man säga. När du väl bestämt dig för att investera i en pool, finns många valmöjligheter. Vill du ha en nergrävd eller en ovanmark? Båda alternativen förhöjer livskvaliteten. Det finns dessutom en mängd olika pooler som passar just din prisklass. En billig pool är vanligtvis oftast också mindre, vilket ger lägre energikostnader. Genom att ta väl hand om din pool, kommer din investering att ha betalat sig själv efter tag, inte bara i el- och energikostnader, men också i form av livskvalitet.

Nyttiga länkar för dig som funderar på att skaffa pool: