Fri frakt vid installation
Installerar i hela landet
Endast certifierade installatörer

Fjärrstyrning för luft-luftvärmepumpar

Styr din värmepump via mobilen! Med fjärrstyrning kan du kontrollera din värmepump helt utefter dina önskemål och enligt fjärrkontrollens funktioner. Det finns en användarvänlig app för både iPhone, Android och Windows. Fungerar för i princip alla olika värmepumpsmärken och modeller.

Mer om fjärrstyrning av luftvärmepumpDärför är det bra med fjärrstyrning

Fjärrstyrning

2 artiklar

per sida

 • Climatech
  Fjärrstyrning Climatech
  • Fjärrstyrning för luftvärmepump
  • För alla varumärken
  • Inget WiFi behövs

  2995 kr

  1995 kr

  Från 127 kr/månad

  I lager

 • Climatech
  WiFi-styrning Climate Control
  • WiFi-styrning för luftvärmepump
  • För alla varumärken
  • Användarvänlig app

  1995 kr

  1495 kr

  Från 104 kr/månad

2 artiklar

per sida

Styr din luft-luftvärmepump via mobilen

Genom att styra din luft-luftvärmepump via din mobil kan du ha kontroll över värmeregleringen i huset vare sig du är där eller på en strand på andra sidan jorden. SMS-styrning ger dig en tvåvägskommunikation mellan din värmepump och din mobiltelefon.

 • Höj och sänk temperaturen och fläkthastigheter
 • Få statusmeddelanden om både temperaturfall och strömavbrott

Fördelen med SMS-styrning

Att fjärrstyrningen sköts via SMS, är inget du märker av om du använder appen. Det är appen och dosan som kommunicerar med varandra med hjälp av just SMS.

Fördelen med SMS, jämfört med wifi-styrning är att du inte behöver ha en internetuppkoppling vid luft-luftvärmepumpen, för att kunna styra den. Fjärrstyrning är vanligt i fritidshus och oftast saknar man fast internetuppkoppling i sommarstugan. SMS-styrning däremot kräver bara uppkoppling mot mobilnätet, vilket oftast är en både billigare och betydligt säkrare uppkoppling. SMS-styrning fungerar även vid strömavbrott och då kan fjärrstryningen skicka en varning till dig med hjälp av ett reservbatteri.

Användarvänlig app

Självklart kan du styra din värmepump via en mobilapplikation. Med appen får du en hel instrumentbräda via vilken du kan manövrera din pump platsoberoende, smidigt och med omedelbar effekt.

Själva appen är gratis och reklamfri för både Android, Windows och iPhone. Om du inte har en smartphone kan du kommunicera med din värmepump via vanliga SMS.

Bekvämlighet

SMS-styrning av din värmepump gör det enkelt för dig att kontrollera din luft-luftvärmepumps huvudfunktioner var du än befinner dig. Istället för att planera ankomsten till fritidshuset beroende av hur snabbt det blir varmt eller svalt i huset, så kan du ställa in rätt temperatur timmar innan du vill att det ska vara ett skönt inomhusklimat. Du kan från och med nu alltid bli välkomnad till att trivsamt hem, utan en större ansträngningar än några knapptryckningar på din telefon.

Du kan komma hem till en lägenhet som är sval och skön, för att du har satt igång air-condition redan innan du lämnade jobbet och du kan anlända till ett redan uppvärmt fritidshus, utan att behöva inleda din vinter-weekend med en huttrande kylig fredagskväll!

Större besparing med luft-luftvärmepumpen

Genom att ha koll på din rumstemperatur kan du lättare göra energibesparingar. Du behöver bara värma respektive kyla ner huset under de perioder då du är där.

Ta emot alarm-signaler

Du behöver inte längre oroa dig för ditt hem under de perioder som du är borta. Är elen påslagen? Vilken är rumstemperaturen? Fjärrstryrningen varnar dig med ett meddelande vid stora temperaturförändringar och strömavbrott.

På så vis kan du känna dig trygg med att ditt hem eller fritidshus mår bra, även när du inte är på plats. Och om något skulle hända, blir du varnad och har gott om tid att vidta åtgärder.

Lätt och smidig

SMS-styrning är lätt att starta och förstå. Själva modulen är liten och mycket smidig för diskret placering bland inredningen.

Till många olika märken

SMS-styrning finns till en rad olika märken såsom: Fujitsu, Fuji, General, Panasonic, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy, Bosch, LG, IVT, Toshiba, Sharp, Midea, Hitachi, Samsung, Electrolux, Altech och Daikin.