Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,6
Delbetalning med Svea

Varumärken Luft-luftvärmepump

Luftvärmepumpar tillverkas i en lång rad olika varumärken och vi på Polarpumpen är stolta över att ha ett rekordbrett sortiment att erbjuda våra kunder. Hos oss kan du hitta en luftvärmepump som passar just de förutsättningar som råder i det hus, där du vill installera en värmepump.

För många är varumärket viktigt. Ett varumärke kan stå för trygghet och bra kvalitet, eller kanske bra kvalitet trots låga priser. Du kanske redan har en produkt hemma som är tillverkad av exempelvis Bosch och är mycket nöjd med den produkten. I så fall kan det kännas självklart att även köpa din värmepump från Bosch. Eftersom vi vet att varumärket kan vara viktigt, vill vi erbjuda många olika varumärken.

Polarpumpen har ett rekordbrett sortiment

Vi på Polarpumpen är mycket stolta över att kunna erbjuda ett rekordbrett sortiment av luft-luftvärmepumpar. Vi arbetar ständigt med att ta in fler kvalitetsmärken i sortimentet, med målet att du som kund själv ska kunna välja det som passar dig bäst.

Vi på Polarpumpen säljer för närvarande följande märken:

Bosch

Bosch värmepumpar som säljs i Sverige är utvecklade för ett kallt klimat. De är både energieffektiva och kan producera värme även ner mot -30 C°. Boschs Coanda-funktion kastar värmen ut längs golv och vägg och ger en jämn spridning av värmen. Bosch tillverkar också värmepumpar för ett flertal andra värmepumpsvarumärken på den svenska marknaden, som exempelvis Electrolux och IVT.

Hitta Bosch luft-luftvärmepumpar här

Fujitsu "Arctic"

Fujitsu har utvecklat värmepumpar som tål svenska vintrar riktigt bra. En stor fördel med värmepumpar från Fujitsu är också att de har lägre höjd och därmed är mycket lättplacerade. En Fujitsu-värmepump får oftast plats där ingen annan värmepump får det, exempelvis över en dörr eller ett fönster. Fujitsu LZ är förövrigt en luft-luftvärmepump som är otroligt bra i minusgrader.

Hitta Fujitsu luft-luftvärmepumpar här

Gree

Med en luft-luftvärmepump från Gree får du kyla och värme i ett energieffektivt, tyst och stilrent paket. Du slipper oroa dig för höga kostnader, oljud eller dålig värmespridning. Njut av jämna och behagliga temperaturer för en bråkdel av dina tidigare kostnader med en luftvärmepump från Gree.

Hitta Gree luft-luftvärmepumpar här

LG

LG utvecklar värmepumpar med kvalitet i fokus. LG har bland annat jobbat hårt på att konstruera riktigt tysta värmepumpar. LG Nordic Prestige är utvecklad för den nordiska marknaden och testades av svenska Energimyndigheten i mars 2013, med det bästa uppmätta resultatet för energibesparing.

Hitta LG luft-luftvärmepumpar här

Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric är varumärke som erbjuder japansk kvalitet. De ligger i framkanten när det gäller utveckling och tillverkar värmepumpar av god kvalitet som håller på lång sikt. Mitsubishi Electric har också utvecklat den designfokuserade Zen-serien för dig som vill ha en riktigt snygg luftvärmepump. Luftvärmepumpar skall helst placeras centralt i hemmet, vilket oftast innebär att de syns och Mitsubishi Zen tål att synas.

Hitta Mitsubishi luft-luftvärmepumpar här

Panasonic

Panasonic är ett väletablerat märke och en riktig storsäljare i Sverige. Panasonic har ett brett utbud och det finns därför oftast en Panasonic-värmepump, som passar dina behov, oavsett om du vill installera en värmepump i en stor villa eller ett litet fritidshus. Vi säljer exempelvis ett flertal värmepumpar från Panasonic som är lite mindre kraftiga och därmed också betydligt billigare.

Hitta Panasonic luft-luftvärmepumpar här

Polario

Polario är ett svenskt värmepumpsföretag som tillverkar prisvärda och högkvalitativa värmepumpar. Med en luftvärmepump från Polario slipper du kompromissa mellan låga priser och hög kvalitet och får mycket värmepump för pengarna.

Hitta Polario luft-luftvärmepumpar här

Toshiba

Toshiba tillverkar testvinnande värmepumpar för nordiskt klimat, som är utvecklade för att hålla länge. Toshiba är bra på underhållsvärme, då du kan ställa in underhållsvärmen inom intervallet 5-13°C. Många andra tillverkare har endast ett fast alternativ för underhållsvärme. Toshibas luft-luftvärmepump Polar Supreme har belönats med den bästa energiklassen för både uppvärmning och luftkonditionering.

Hitta Toshiba luft-luftvärmepumpar här

Sharp

Sharp är ett välkänt japanskt företag med lång erfarenhet inom elektronikbranschen och bland deras många produkter finns även riktigt bra luft-luftvärmepumpar. Sharp har letat inspiration i naturen för olika funktioner och effekter hos sina luft-luftvärmepumpar med mycket lyckade resultat. Exempelvis har Sharps luftvärmepumpar ett riktigt bra luftflöde som effektivt sprider värmen i huset.

Hitta Sharp luft-luftvärmepumpar här

Daikin

Daikin är också en välkänd japan som länge har varit ett av värmepumpsbranschens ledande företag. Daikin arbetar ständigt med utveckling och kommer med nya innovationer, som förändrar värmepumpsmarknaden. De är noga med att ta fram luft-luftvärmepumpar som passar de lokala förutsättningarna och erbjuder en rad smarta funktioner som användarna uppskattar.

Hitta Daikin luft-luftvärmepumpar här