Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,6
Delbetalning med Svea

Invest Living luft-luftvärmepumpar

Invest Living Scandinavia är företaget som satsar på nordenanpassade och prisvärda värmepumpar. De erbjuder dig klimatsmarta och prisvärda luft-luftvärmepumpar som ger dig en prisvärd investering.

Tack vare sina prisvärda och klimatsmarta produkter är en värmepump från Invest Living snabbt återbetald samtidigt som den hjälper dig att spara pengar på lång sikt. Läs mer

Invest Living
Alla produkter i denna kategori

Det finns inga produkter som matchar urvalet

Fråga oss!

Fråga oss om hjälp

* Obligatoriska fält

De personuppgifter du lämnar när du fyller i formuläret ovan behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.

Raketen "Vi säljer och installerar över hela Sverige. Hör av dig till oss med dina frågor och funderingar!"

Linus, rådgivare.
0770-777 600
[email protected]
Telefontid: Måndag - Torsdag 8.00 - 22.00, Fredag 8.00 - 17.00, Söndag 15.00 - 22.00

Värmepumpar från Invest Living Scandinavia

Med en värmepump från Invest Living investerar du i en prisvärd, energigivande luft-luftvärmepump som passar mycket bra i ett mindre hus.

Värmepumpar från Invest Living Scandinavia är:

  • Klimatsmarta
  • Lönsamma
  • Påtagligt prisvärda

Bra garanti

Köper du en värmepump från Invest Living hos oss på Polarpumpen får du hela 3 års totalgaranti. Detta för att försäkra dig om ett tryggt och säkert köp.

Läs mer om luft-luftvärmepumpen Invest Entry

Invest Living Scandinavia

Invest Living Scandinavia är ett svenskt energiserviceföretag med sitt huvudkontor i Oskarshamn. Deras fokus ligger på långsiktighet, tillgänglig support samt trygghet för kunden genom garantier och serviceprodukter. Namnet speglar deras vision – att hjälpa människor att göra energismarta och lönsamma investeringar i sitt boende.

Invest Living Scandinavias produkter har inte nödvändigtvis alla de allra senaste möjliga tilläggsfunktionerna men erbjuder å andra sidan en robust och god energieffektivitet som i kombination med prisvärde, ger dig som kund en kort återbetalningstid och därmed en snabb lönsamhet.

De har ett nära utvecklingssamarbete med kvalitetstillverkare, främst i Kina och importerar noggrant utvecklade produkter direkt till Norden. Invest Living Scandinavia testkör och långtidstestar i egen regi sina produkter i sträng kyla i Norrbotten, vilket gör att de kan garantera att deras pumpar är norden-anpassade.

Läs mer om Invest Living på www.investliving.se.