0770-777 600, vardagar 8-17 söndagar 17-22

LG luft-luftvärmepumpar

LG har värmepumpar både för dig som vill ha mycket besparing och dig som vill ha snygg design. De är anpassade för att nå så hög kvalitet som möjligt gällande Energibesparing, Hälsosam luft, Låg ljudnivå och Optimerat luftflöde.

Du får en rad smarta funktioner, som gemensamt ger hög besparing och behaglig uppvärmning. Läs mer om LG luft-luftvärmepump.

» Styr LG luft-luftvärmepump via mobilen med fjärrstryning
» Vilken LG skall jag välja?

LG
Alla produkter i denna kategori

Det finns inga produkter som matchar urvalet

Fråga oss!

Fråga oss om hjälp

* Obligatoriska fält

"Vi säljer och installerar över hela Sverige. Hör av dig till oss med dina frågor och funderingar!"

Valle, rådgivare.
0770-777 600
[email protected]
Telefontid vardagar 8-17

Unik teknologi med rekordlåg ljudnivå

Med LGs luft-luftvärmepumpar är det enkelt att sänka energikostnaderna. Pumparna testas under ett helt år för att vara säker på en hög effekt vid olika temperaturer.

Avancerade tekniska lösningar

LG:s luft-luftvärmepumpar är utvecklade för nordiskt klimat. De tåla stränga vintrar och levererar en hög besparing även när det är mycket kallt ute.

  • LG modellerna är bland de tystaste på marknaden med en ljudnivå på bara 17 dB (Sleep Mode).
  • Ett renare och hälsosammare inomhusklimat främjas genom enzymer i allergifiltrena.
  • Lukt och bakterier reduceras med ett specialanpassat filter.
  • Unik tekonologi, Skew Fan, för lägsta möjliga ljudnivå.

Vilken LG skall jag välja?

När det gäller LG så väljer du egentligen mellan mest effekt eller snyggast design. Medan LG Prestige ger hög besparing, ger LG Artcool en värmepump som gärna får sitta på väggen i vardagsrummet.

Prestige

Den nyaste serien, Prestige, är unikt framtagen för det nordiska klimatet och med ett COP om hela 5,6 (Prestige 09)! Prestige-serien har också mycket enkel filterrengöring och avancerade luftreningsfilter som tar bort i princip alla föroreningar ur luften.

LG Prestige har också behovsstyrd avfrostning. Det innebär att värmepumpen avfrostas då det finns behov, vilket sparar energi. Det är vanligare med schemalagd avfrostning.

Fjärrstyrning via mobilen

Med fjärrstyrning till din LG luftvärmepump har du alltid koll på uppvärmningen, även när du inte är på plats. Det kan kännas oroligt att lämna sommarstugan med underhållsvärme. Vad händer om det blir strömavbrott? Vad händer om det blir inbrott och tjuvarna lämnar dörren öppen? Med fjärrstyrning får du veta läget i sommarstugan. Du kan ändra inställningarna och blir varnad om det är strömavbrott eller temperaturen sjunker under en viss nivå.

Läs mer om mobilstyrning av luft-luftvärmepump.