0770-777 600, måndag-fredag 8-17

vnm-vl-50
vnm-vl-50

Mitsubishi Electric VL-50 Värmeväxlare

Miniventilation
Vädra med stängda fönster!
Återvinner upp till 85 % av värmen
  • 1 x Mitsubishi Electric VL-50S2-E

* Obligatoriska fält

I Lager: 2 st

Beskrivning
Detaljer

Vädra med stängda fönster!

Två hål i väggen och ventilationsaggregatet eller miniventilationen VL förbättrar effektivt din inomhusmiljö med sin fantastiska värmeåtervinningsfunktion. Lukt, mögel, pollen, radon, rökning - det finns mycket som kan påverka din inomhusmiljö och ditt välbefinnande. Miniventilationen VL från Mitsubishi Electric är det perfekta aggregatet för dig som vill förbättra ditt inomhusklimat.

Effektiv återvinning av värmen i ventilationsluften med VL-50

Miniventilationen VL-50 återvinner upp till 85 % av värmen i ventilationsluften. På så vis får du in ny frisk luft i hemmet, utan att förlora pengar på att värma upp luft i onödan. Med Mitsubishis VL-50 får du ett hälsosammare inomhusklimat till mycket låga omkostnader. Aggregatet drar mindre energi än en glödlampa! Anledningen till den höga verkningsgraden är den patenterade värmeväxlaren som eliminerar avfrostningsbehovet och som överför en betydligt större del av energin i frånluften än en traditionell värmeväxlare gjord av plast eller aluminium.

Värmeväxlaren VL finns i två versioner

VL-50 är den mindre versionen av Mitsubishis värmeväxlare. För dig som vill ha en större version av miniventilationen finns Mitsubishi VL-100

VL-50 erbjuder horisontell eller vertikal montering

Mitsubishi VL-50 är enkel att montera och kan monteras antingen horisontellt eller vertikalt. Vilket passar dig? Det krävs ett nytt hål genom ytterväggen eller så ersätter du ett befintligt friskluftsintag. Elen får aggregatet genom en vanlig stickkontakt.

Alltid frisk luft inomhus!

Dålig ventilation är ett problem idag. Täta, felbyggda hus gör att vi ofta måste vädra för att få in lite frisk luft. Luften som då kommer in är inte bara frisk. Den är också kall och måste värmas upp, vilket kostar onödiga tusenlappar. Lösningen är ett ventilationsaggregat från Mitsubishi Electric som ser till att du får frisk, fräsch luft utan att behöva öppna ett fönster. Samtidigt återvinner du ca. 80% av energin.

Otroligt effektiv

Mitsubishi VL är idag ett omåttligt populärt ventilationsaggregat som säljs i stora mängder till garage, sommarstugor och källare. De är också mycket vanliga på byggarbetsplatser där de används i t.ex. byggbodar eller mindre kontor. Det visar att miniventilationen VL är ett synnerligen effektivt och smidigt ventilationsaggregat som klarar av även de tuffaste miljöerna.

Hög verkningsgrad

Med en temperaturverkningsgrad på upp till 75% garanterar VL-100 ekonomisk ventilation. Anledningen till den höga verkningsgraden är den patenterade värmeväxlaren som eliminerar avfrostningsbehovet och som överför en betydligt större del av energin i frånluften än en traditionell värmeväxlare gjord av plast eller aluminium.

Fler fördelar

  • Effektiv ventilation
  • Effektiv återvinning av både värme och kyla
  • God ljuddämpning
  • Sänker dina uppvärmningskostnader
  • Mitsubishi Electric patenterad värmeväxlare
  • Hög verkningsgrad
  • Enkel installation

Teknisk Information

Generellt    
Övrigt
Luftflöde (Låg-Hög) m3/h 15-51
Ljudnivå dB(A) (Låg-Hög) 15-36,5
Temperaturverkningsgrad (Låg-Hög) % 85-70
Elmatning V, Hz 220-240, 50
Effekt (Låg-Hög) W 4-14
Hålstorlek mm 120
Enhet    
Vikt kg 6.2
Dimensioner (HxBxD) mm 245 x 522 x 168
Produktrecensioner
Fråga

Fråga om denna produkt

* Obligatoriska fält

Raketen "Vi säljer och installerar över hela Sverige. Hör av dig till oss med dina frågor och funderingar!"

Linus, rådgivare.
0770-777 600
[email protected]
Telefontid måndag - fredag 8-17

Berätta vad du tycker om produkten!

Recensera
Please, wait...