Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor
Midea All Easy Pro Split 25 Luft-luftvärmepump

Midea
All Easy Pro Split 25 Luft-luftvärmepump

Värmer upp till 90 m2
Miljövänligt köldmedium
Energiklass A+++

Ange ditt postnummer för att se pris och välja installation.

8 990 kr

Se priset!

Tillfälligt slut: 

Beskrivning

All Easy Pro Split ger dig det enklaste sättet att uppnå en bekväm inomhusmiljö hemma. Med en All Easy Pro Split får du en lättinstallerad värmepump som är lätt att underhålla samtidigt som den ger både skön värme och härlig svalka. Avsedd för det nordiska klimatet i och med den höga kapaciteten får du en stabil värme med en standardvärme som värmer upp till 60 m2, men även extravärme som går upp till 90 m2. Värmepumpen passar bra även under varma dagar då den har en effektiv AC som kan ge härlig svalka, med ett SEER-värde på 8,6.
Självrengörande
För maximal effektivitet krävs en ren pump och därför är just denna självrengörande. När värmepumpen stängs av och flikarna på inomhusdelen är stängda, fortsätter fläkten att arbeta ytterligare 10-15 minuter för att ventilera och torka värmeväxlaren. Du kan även manuellt aktivera självrengöringen via fjärrkontrollen.

”Follow me” funktion
När funktionen "Follow me" är aktiverad på fjärrkontrollen kommer inomhusenhetens kontrollenhet att hämta in data om temperaturen i rummet. Detta med hjälp av temperatursensorn som är installerad i fjärrkontrollen. Detta ger ökad precision för avläsning och anpassning av temperatur för komfortabelt inomhusklimat. All Easy Pro Split har ett 3D-luftflöde med både vertikal och horisontell autoswing vilket gör att den varma luften sprids åt alla håll, så att den når alla hörn av utrymmet.

Miljövänliga alternativ för en hållbar planet
Luftvärmepumpen använder sig av köldmediet R32 vilket är både miljövänligare och energieffektivare än de tidigare använda köldmediumen. Dessutom har du möjlighet att välja ECO-läge på din All Easy Pro Split 25.

Smart underhållning med underhållsvärme
Med Mideas luftvärmepump har du möjlighet att använda dig av underhållsvärme på 8°C. Underhållsvärme används exempelvis i fritidshus och sommarstugor, då man inte är på plats, men passar också i garage, förråd och uterum som inte kräver full värme. Med underhållsvärme slipper du frusna rör och angrepp av fukt och röta i huset eller sommarstugan.

Fler fördelar
    - ECO-läge
    - Högdensitetsfilter
    - Miljövänligt köldmedium R32
    - Snabbkylning
    - Standardvärme upp till 60 kvm

Teknisk information

VarumärkeMidea
Art.Nr.llm-aeps-25-p
Kyleffekt3,8 kW
EnergieffektivitetA+++
Energieffektivitet Kall LuftA+++
Värmeeffekt4,4 kW
Uppvärmningsytaupp till 100 m2
SortFast installation
Spänning240 V
Djup Inomhusdel225 mm
Djup Utomhusdel330 mm
Energieffektivitet VarmluftA+++
Värmeeffekt Nominell2,93 kW
Höjd Inomhusdel295 mm
Höjd Utomhusdel554 mm
Köldmedium TypR32
SCOP Värde Medeltemp5,1
SEER Värde8,6
Ljudtrycksnivå Inomhus20-37 dB-A
Ljudtrycksnivå Utomhus59 dB-A
Vikt Inomhusdel11 kg
Vikt Utomhusdel31 kg
Bredd Inomhusdel795 mm
Bredd Utomhusdel874 mm