Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor
Toshiba Shorai 35 Luftvärmepump

Toshiba
Shorai 35 Luftvärmepump

Värmer mellan 10m² - 150m²
Kompakt & elegant design
Hög värmekapacitet

Ange ditt postnummer för att se pris och välja installation.

13 900 kr
Tillfälligt slut: 

Beskrivning

Toshiba presenterar nu en ny värmepump till sin Nordic-serie. Shorai 35 är en elegant värmepump som erbjuder högsta möjliga komfort ända ned till -25°C. Utrustad med flera funktioner som gör att den garanterat håller ditt hem varmt även i de tuffaste klimaten.
Shorai 35 - Exklusiv design med hög värmekapacitet
Toshiba presenterar nu en ny värmepump till sin Nordic-serie. Shorai 35 är en elegant värmepump som erbjuder högsta möjliga komfort ända ned till -25°C. Utrustad med flera funktioner som gör att den garanterat håller ditt hem varmt även i de tuffaste klimaten.

Förnya ditt hem, optimera din uppvärmning
Toshiba Shorai 35 har en hög finish tack vare sin eleganta design med rundade hörn. Med sin bredd på 798 mm är Shorai en av de mest kompakta värmepumparna vilket gör att den enkelt smälter in i ditt hem och samtidigt som den sprider värme eller svalkande kyla.

Obegränsad komfort
Shorai 35 kommer med Toshibas unika braskaminsfunktion vilket gör att den även kan sprida värme från den öppna spisen eller andra närliggande värmekällor. Skulle kompressorn vara avstängd fortsätter värmepumpens fläkt på inomhusdelen att blåsa på låg eller förvald hastighet. Shorai 35 är en mycket tystlåten värmepump och inomhusdelen kommer endast upp i 25 dB(A) vid låg hastighet. Med hjälp av den tillhörande fjärrkontrollen kan du även sänka ljudnivån ytterligare på utomhusdelen. Perfekt om du bor i ett ljudkänsligt bostadsområde.

Japansk kvalitet och design
Med Toshibas långa erfarenhet i branschen tillverkar de produkter som håller de hårda kraven på både design och hållbarhet. Med ett enkelt knapptryck kan du välja mellan att dimma eller släcka LED-belysningen på inomhusdelen för natten. Luftvärmepumpen är försedd med en forcerad avfrostning som gör den optimal även i de tuffaste klimaten. Värmepumpen kan enkelt styras via kontrollpanelen, fjärrkontrollen eller mobilen, om du väljer att lägga till Toshibas wifi-modul.

Hållbar design fylld med funktioner
Trots Shorai 35 kompakta och eleganta design skapar denna värmepump från Toshiba ett härligt inomhusklimat året runt. Luftvärmepumpen är försedd med flera funktioner.

Inverterteknik
Tack vare Toshibas högeffektiva inverterteknik presterar Shorai alltid på topp. Invertertekniken gör den till en väldigt slitstark värmepump som tillåter reglering av både värme och kyla.

Bra kvalitet på inomhusluften
Shorai 35 har ett självrengörande ytskikt på inomhusdelens värmeväxlare. Detta ytskikt förebygger uppkomst av smuts och damm och bidrar till en bättre inomhusluft i ditt hem.

Fingertoppskänsla med underhållsvärme
Toshiba Shorai 35 kommer med 8°C underhållsvärme vilket gör att temperaturen kan ställas på mellan 5°C och 13°C, perfekt för stugan eller när du reser bort. Optimera dina energibesparingar genom att skräddarsy temperaturen i varje rum i ditt hem.

Maximal enkelhet
Toshiba Shorai 35 kommer med möjlighet till ett inbyggt WiFi (tillval) som gör vardagen enklare. Kontrollera luftvärmepumpen när som helst och var som helst, och gör den till en naturlig del av din uppkopplade vardag. Vid eventuella strömavbrott startar Shorai automatiskt upp sig igen. Inomhusdelens framsida är försedd med LED-lampor som visar dig vilka driftslägen som är aktiva.

Fördelar med Toshiba Shorai 35
-Energiklass A++ i både värme och kyla
-Miljöanpassat köldmedium R32
-Forcerad avfrostning
-Inverterteknologi
-Veckotimer
-8°C underhållsvärme
-Tyst inomhusenhet - från 25 dB(A)
-Enkel fjärrkontroll
-Från fjärrkontrollen kan du sänka ljudnivån på utomhusdelen

Garanti
5 års Totalgaranti. (under förutsättning att installation köps av Polarpumpen och att garanti registreras på www.clima.se. Annars 2 års materialgaranti.) Till företag gäller alltid endast 2 års materialgaranti.

Dokument

Teknisk information

VarumärkeToshiba
Art.Nr.llt-sh35-p
FärgVit
Anslutning El1-fas
EnergieffektivitetA++
Energieffektivitet Kall LuftA++
UnderhållsvärmeJa
Säkring10A
SerieShorai
TypLuftvärmepump
Kylkapacitet Max4,5 kW
Kylkapacitet Min1,1 kW
Kylkapacitet Nominell3,5 kW
COP Värde4,42
Spänning230 V
Djup Inomhusdel230 mm
Djup Utomhusdel290 mm
EER Värde3,93
Energieffektivitet VarmluftA++
Max Värmekapacitet7,7 kW
Min Värmekapacitet1 kW
Värmekapacitet Nominell4,2 kW
Uppvärmningsyta10-150 m2
Höjd Inomhusdel293 mm
Höjd Utomhusdel550 mm
Tillverkargaranti2 år
Modell InomhusdelRAS-35PKVSG-ND
Modell UtomhusdelRAS-35PAVSG-ND
Bullernivå45 dB(A)
Ljudnivå Normalt bruk Max45 dB-A
Bullernivå Utomhus50 dB(A)
Energiförbrukning2554 kWh/år
Köldmedierör Max Höjd10 m
Köldmedierör Max/Min20 / 2 m
Köldmedierör utan påfyllning15 m
Köldmediemängd760 g
Köldmedium TypR32
SCOP Värde Medeltemp4,6
SEER Värde6,8
Ljudtrycksnivå Inomhus45/25 dB-A
Ljudtrycksnivå Utomhus50 dB-A
Vikt Inomhusdel9 kg
Vikt Utomhusdel36 kg
Bredd Inomhusdel798 mm
Bredd Utomhusdel780 mm
WiFiNej
Arbetstemperatur Utomhus-25/+24 °C