Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor

Princess | Avfuktare för källare, garage och förråd

Det ska vara enkelt, smidigt och prisvärt att avfukta ditt hem. Utefter det mottot har Princess skapat produkter som hjälper dig att få bort onödig fukt i hemmet.

Princess avfuktare för tvättstuga och torkrum

I Princess sortiment för avfuktare hittar du smarta avfuktare i en stilren och enkel design. Du kan enkelt styra och kontrollera Princess avfuktare genom att ladda ner en app till din Android eller iOS enhet. De gör sig utmärkt för tvättstugan, då de har funktioner som "tvättläge" som är anpassat för att torka just tvätten så effektivt som möjligt.

Om Princess

Princess grundandes 1994 i Breda, Holland. Med åren som har gått har Princess hushållsprodukter lyckas etablera sig över hela världen och säljs idag i över 75 länder. Det tack vare deras utmärkande och specialiserande sortiment, där mottot är att det ska vara roligt och enkelt att laga mat. De vill att stunderna i köket ska bli speciella och vara något för alla. De följer trenderna samtidigt som de erbjuder prisvärda och kvalitativa hushållsprodukter som matchar den där lyxiga känslan.

Filtrera

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!