Fri frakt vid installation
Installerar i hela landet
Endast certifierade installatörer
Fuktkollen

Fuktkollen

Våra olika produkter och tjänster mot fukt, mögel och röta, går under namnet Fuktkollen. Vi har tagit fram utvalda produkter och tjänster i samarbete med fuktexperten Patrik Lindqvist.

Inomhusklimat

Vi började med att sälja värmepumpar, och har sedan dess intresserat oss allt mer för inomhusklimat rent allmänt. Av alla skador i svenska hem, orsakas 80 % av fukt, dessutom kan fukt leda till en rad olika hälsoproblem. Med ett friskt och välmående hus, har även familjen goda möjligheter till god hälsa.

Fuktkollen har något för alla

Ett mål med våra produkter har varit att det ska finnas en produkt eller tjänst, som passar alla. Oavsett hur långt du har kommit i processen att få ett hem fritt från fuktproblem, så ska Fuktkollen kunna ha något att erbjuda dig.

Jag vill veta mer

För dig som vill veta mer om fukt, finns våra informationssidor. Här kan du läsa på om hur fuktproblem uppstår, hur du kan ta reda på om du ar problem med fukt, och hur du kan vidta åtgärder mot fukt.

Till Fuktkollens Fuktinformation

Jag vill veta om jag har problem med fukt

Om du vill veta om du har problem med fukt, finns ett par olika tjänster att välja på:

Med Fuktkollens Fuktanalys hyr du en fuktmätare. Allt sköts smidigt via posten och mätresultatet analyseras i ett certifierat laboratorium.

Du kan också beställa Fuktkollens Fuktbesiktning. Då kommer en expert hem till dig och undersöker om du riskerar att få eller redan har fuktproblem. Du får tips och råd om vidare åtgärder.

Våra produkter inom mätning och besiktning

Jag vill åtgärda problem med fukt

Om du har höga fuktnivåer eller redan har problem med mögel och röta, bör du vidta åtgärder. Hos oss kan du få hjälp med avfuktare och marktäckning, om du har höga fuktnivåer. Vi erbjuder också sanering av mögel och röta, om ditt fuktproblem har gått så långt.

Våra produkter inom åtgärder och sanering

För avfuktning av vind och krypgrund erbjuder vi TrygghetsVaktens avfuktare.

Läs mer om TrygghetsVakten