Fri frakt vid installation
Installerar i hela landet
Endast certifierade installatörer
Trygghetsvakten

Trygghetsvakten

När det gäller lösningar för avfuktning, kan vi erbjuda TrygghetsVaktens marknadsledande avfuktare. De finns i flera varianter för både vind och krypgrund. Alla kännetecknas av att de är intelligenta och anpassar insatserna efter de aktuella förutsättningarna - och på så vis är de mycket energisnåla.

TrygghetsVaktens smarta avfuktare

TrygghetsVaktens avfuktare är intelligenta. De anpassar sina insatser utifrån det rådande klimatet i utrymmet som ska avfuktas. Avfuktaren jämför klimatet inomhus och utomhus för att mäta när mögel kan få fäste. TrygghetsVakten avfuktar endast vid behov vilket gör systemet energisnålt och smart.

Här kan du läsa mer om avfuktare

TrygghetsVakten Vind

TrygghetsVakten Vind Start kontrollerar ventilationen på vinden och ventilerar endast när det har en avfuktande effekt. Ofta räcker detta för att hålla fuktproblemen borta.

Till produkt TrygghetsVakten Vind Start

TrygghetsVakten Vind Classic innehåller samma ventilationssystem som TrygghetsVakten Vind Start men avfuktaren kompletteras med en värmekabel. När den kontrollerade ventilationen inte räcker för att hålla vinden torr tillför systemet värme som sänker luftfuktigheten till säkra nivåer.

Till produkt TrygghetsVakten Vind Classic

Komplettera systemet med:

Ventilationskåpa Extra skydd för fasad och insida
Extra värmeenhet (50 m) Uppgradera till Classic eller utöka kapaciteten
Extra fläkt För stora eller uppdelade vindar
Förlängningskabel för fläkt Öka avstånd styrenhet - fläkt med 10 m
Ljuddämpare (125 mm) Extra ljuddämpning

TrygghetsVakten Krypgrund

TrygghetsVakten Krypgrund mäter luftfuktighet och temperatur över tid i krypgrunden. Den beräknar om förhållandena innebär en risk för mögel eller röta. Vid behov tillför avfuktaren värme som sänker luftfuktigheten vilket säkerställer att förutsättningarna för att mögel och röta ska kunna växa aldrig uppfylls.

Till produkt TrygghetsVakten Krypgrund

TrygghetsVakten Krypgrund finns även i uppgraderade varianter som passar dig som redan har haft problem med mögel, röta eller radon. Kontakta oss, om du vill ha hjälp med en mer avancerad krypgrundsavfuktare.

Energisnåla lösningar från Trygghetsvakten

TrygghetsVaktens avfuktare kännetecknas av att de är mycket energisnåla. TrygghetsVaktens smarta lösningar anpassar sina insatser efter de rådande förhållandena. De avfuktar endast vid behov och väljer den insats som är minst energikrävande. På så vis får du effektiv avfuktning till låg energiförbrukning.

Säkert mot fukt - länge

TrygghetsVakten erbjuder säkra lösningar. Om du mot förmodan skulle drabbas av ett driftstopp, så kan det vara bra att täppa till ventilerna för kontrollens skull. På så sätt minskar du risken för att mögel och röta ska få fäste. I en tätad grund kan en veckas driftstopp av avfuktaren räcka för att krypgrunden ska få mögel- och rötangrepp.

Trygghetsvakten erbjuder en lång garanti och har en uppskattad livslängd på 50 år. Detta i princip utan något underhåll från din sida.

Installation av TrygghetsVakten

Vill du ha hjälp med att installera TrygghetsVakten i ditt hem? Vi hjälper dig gärna. Kontakta våra kunniga rådgivare på 0770 - 777 600 eller via kontaktformuläret, så hjälper vi dig. Du kan utnyttja rotavdraget om du köper installation av TrygghetsVakten.